-60%

Description

Si želite brezskrbni oddih, kjer vam ne bo treba skrbeti za organizacijo? V sodelovanju s turistično agencijo Soba s pogledom smo za vas pripravili organizirani izlet v Breograd. Preverite, kaj izlet vključuje in se odločite že zdaj!

 

1.dan: Ljubljana – Beograd

Sprehod po Kalemegdanu, Knez-Mihajlova ulica, Skadarlija

Odhod avtobusa iz Dolgega mostu v Ljubljani ob 06:00. Vožnja mimo Novega mesta proti Zagrebu, po avtocesti mimo Slavonskega Broda do Beograda. Prihod v Beograd v zgodnjem popoldnevu. Namestitev v LUKSUZNI HOTEL in čas za osvežitev. V spremstvu lokalnega vodnika se bomo sprehodili po Kalemegdanu do sotočja Save in Donave, po Knez-Mihajlovi ulici, kjer je veliko lepih trgovin, galerij in kavarn, mimo Saborne cerkve in konaga kneginje Ljubice do Trga Republike. Vrnitev v hotel in prosto do večerje. Z imetniki  zapestnice ALL INCLUSIVE DE LUXE paketa bomo odšli na večerjo na prestižno beograjsko Skadarlijo. Ob starogradski glasbi in nastopu fascinantne igralke bomo uživali ob okusni hrani in pobliže začutili utrip mesta.

Noč se je šele začela in mnogi beograjski klubi vas vabijo na zabavo do jutranjih ur. Skupaj z  imetniki ALL INCLUSIVE DE LUXE paketa, bomo odšli v klub TEATRO, kjer nas bodo pričakali s pijačo dobrodošlice posebej za nas. Prenočevanje.

 

2.dan: Beograd

Hiša cvetja, Dedinje, Marakana, otok Ada Ciganlija, Novi Beograd, nakupovanje

Po zajtrku v hotelu, se z avtobusom odpravimo do Hiše cvetja s Titovim grobom, na Dedinje, kjer so rezidence najpomembnejših beograjskih politikov, do stadiona Crvene Zvezde Marakana, nato pa zavijemo na otok Ada Ciganlija, ki ga krasi zelenje, mnoge sprehajalne poti in tereni za športne dejavnosti. Prosto za kosilo in ogled Novega Beograda z avtobusom, nato se bomo odpravili po nakupih v enega izmed številnih nakupovalnih središč. Imetniki zapestnice ALL INCLUSIVE DE LUXE imajo vključeno kosilo v tipični srbski podeželski restavraciji OPUŠTENO, kjer nam bodo gostitelji in ambient pričarali idilo srbskega ognjišča.

Pozno popoldne povratek v hotel in prosto do večerje. Čas lahko izkoristite za usluge iz wellnessa luksuznega hotela METROPOL 5*. Z imetniki ALL INCLUSIVE paketa se bomo odpravili v restavracijo RODIZIO, kjer nam bodo hrano postregli kar z meči. Sobotna noč nas vabi da se podamo v klube. Skupaj se odpravimo v klub CINEMA, kjer nas že pričakujejo. Prenočevanje.

 

3.dan: Beograd – Ljubljana

Tržnica, vožnja z ladjico po Donavi in Savi

Po zajtrku odjava iz hotela in prosto za obisk tržnice; možnost nakupa srbskih dobrot, kot je kajmak in sir. Skupaj se odpravimo do Zemuna, kjer imajo imetniki ALL INCLUSIVE paketa rezervirano kosilo v eni od obrečnih restavracij, drugi prosto za sprehod.  Zadnji dan si popestrimo z vožnjo z ladjico po Savi in Donavi in si ogledamo Beograd še iz rečne strani. 

 

Naš program nima zgodnjega vstajanja (v soboto in v nedeljo začenjamo šele okoli 10:00 h)
Prosti čas v soboto za lastno raziskovanje ali nakupe oziroma za razvajanje v WELLNESSU hotela Metropol 5*
VSE VKLJUČENO v ceno paketa ALL INCLUSIVE DE LUXE - kulinarika s posebnim doživetjem
namestitev v HOTELU METROPOL 5*
razvajanje v WELLNESSU hotela 5*
Ste z agencijo, ki vam daje varnost, pa vendar imate dovolj časa, da si kreirate svojih nekaj ur

Provider

Name: HOTEL METROPOL PALACE
Email: agencija@sobaspogledom.eu
Address: Hotel Metropol Palace, Bulevar kralja Aleksandra, 11000 Beograd, Slovenia
Website: www.metropolpalace.com

Location